Sprookjesbos West Terschelling


       6221EBDB-4BEE-411D-ADC0-648A02ABE474

U kunt zelf online reserveren voor ’t Sprookjesbos op West Terschelling via onze online reserverings button. Heeft u speciale wensen of vragen bel dan gerust met 0562450893 Van 11.00-21.00 uur kunt u telefonisch reserveren op 0562450893. Uiteraard kunt u gewoon langskomen als we een tafel vrij hebben.. Wij vragen u bij binnenkomst conform de richtlijnen naar uw gezondheid. Naast deze richtlijnen kunt u bij ons net zo genieten als u altijd gewend bent. Gewoon lekker genieten! Mocht de reservering online niet meer lukken, bel dan even met 0562450893 of dan kunt u altijd nog online reserveren in onze 2e restaurant Pannenkoekenhuis Hans & Grietje in Midsland.

Pannenkoeken & veel meer…..

Pannenkoekenhuis ’t Sprookjesbos gelegen in het dorp West Terschelling is het familie restaurant van Terschelling. Het restaurant bevind zich midden in het dorp aan het einde van de Boomstraat 1 van de 2 winkelstraten vanaf de Brandaris. Vlak bij de haven en de boot. Dat maakt het ook gelijk de ideale “wacht op de boot plek”! Binnen in het sfeervolle restaurant  wordt je verrast met vele soorten Pannenkoeken, Poffertjes en veel meer….. En met veel meer bedoelen we huisgemaakte, locale en zoveel mogelijk biologische producten. Veelal ingekocht bij eilander bedrijven! o.a. Sate, Ossenhaaspuntjes met rode port jus, Black Angus Biefstuk met truffeljus, de lekkerste Beefburger, Gamba’s, Salades, Beyond Burger (Vega) en natuurlijk het beroemde Baaiduiner Pannetje (Stoofpotje van ossenhaas in een romige saus met champignons, knoflook, ui, spekjes en paprika). Als je nog wat op kan, waag je dan zeker aan de huisgemaakte Tiramisu, Creme Brulee of de overheerlijke Choco Fantasy!

Voor de kinderen is de mega grote pot Nutella een ware attractie, samen met het speciaal gebouwde kinderhuisje “Hans & Grietje” met IPad, Kinderen TV en een heel groot krijtbord! Uiteraard mogen alle kinderen na het eten een super leuk kado uitzoeken en mee naar huis nemen! Tot snel in het familie restaurant op West Terschelling!