Hans & Grietje Midsland


             6221EBDB-4BEE-411D-ADC0-648A02ABE474

U kunt zelf online reserveren voor Hans & Grietje in Midsland via onze online reserverings button. Heeft u speciale wensen of vragen bel dan gerust met 0562448482. Van 11.00-21.00 uur kunt u ook telefonisch reserveren op 0562448482. Uiteraard kunt u gewoon langskomen als we een tafel vrij hebben. Wij vragen u bij binnenkomst conform de richtlijnen naar uw gezondheid. Naast deze richtlijnen kunt u bij ons net zo genieten als u altijd gewend bent. Gewoon lekker genieten! Mocht de reservering online niet meer lukken, bel dan met 0562448482 of dan kunt u altijd nog ONLINE reserveren in onze 2e restaurant Pannenkoekenhuis ’t Sprookjesbos op West Terschelling.

Pannenkoeken & veel meer…..

Pannenkoekenhuis Hans & Grietje gelegen in het dorpje Midsland naast de kerk, is het oudste pannenkoekenhuis van Terschelling. Het terras ligt op de meest ideale locatie van Midsland met de hele dag zon! Binnen in het nostalgische eethuisje wordt je verrast met vele soorten Pannenkoeken, Poffertjes en veel meer…. En met veel meer bedoelen we huisgemaakte, locale en zoveel mogelijk `Biologische producten. Veelal ingekocht bij eilander bedrijven. Sate, Ossenhaaspuntjes met rode port jus, de lekkerste Beefburger, Gamba’s, Salades, Beyond Burger (Vega) en natuurlijk het beroemde Baaiduiner Pannetje (Stoofpotje van ossenhaas in een romige saus met champignons, knoflook, ui, spekjes en paprika). Als je nog wat op kan, waag je dan zeker aan de huisgemaakte Tiramisu, Creme Brulee of de overheerlijke Choco Fantasy!

Voor de kinderen is de mega grote pot Nutella een ware attractie, samen met het speelhoekje met iPad en een heel groot krijtbord! Uiteraard mogen alle kinderen na het eten een super leuk kado uitzoeken en mee naar huis nemen! Tot snel in het oudste Pannenkoekenhuis & veel meer…. op Terschelling.