Hans & Grietje Midsland


             6221EBDB-4BEE-411D-ADC0-648A02ABE474

Vanaf 1 juni zijn wij weer dagelijks geopend. Er mogen 30 personen tegelijk binnen zijn. Reserveren is verplicht volgens de richtlijnen van de regering. Vanaf 11.30 uur kunt u reserveren. Elke reservering heeft ivm de opgelegde verplichte reserveringen een shift van 1,5 uur.  Avonds kunt u vanaf 17.00 uur op 3 tijden reserveren 17.00-18.30, 18.30-20.00 uur en 20.00-sluit. U reserveert een tafel voor binnen. Buiten op het terras reserveren wij niet en helaas kunt u bij slecht weer niet naar binnen verhuizen ivm de richtlijnen van de regering tenzij er binnen ruimte is. Wij vragen u bij binnenkomst conform de richtlijnen naar uw gezondheid. Naast deze richtlijnen kunt u bij ons net zo genieten als u altijd gewend bent. Bij ons geen aanbetaling en/of een verplichte afname! Gewoon lekker genieten!!

Pannenkoeken & veel meer…..

Pannenkoekenhuis Hans & Grietje gelegen in het dorpje Midsland naast de kerk, is het oudste pannenkoekenhuis van Terschelling. Het terras ligt op de meest ideale locatie van Midsland met de hele dag zon! Binnen in het nostalgische eethuisje wordt je verrast met vele soorten Pannenkoeken, Poffertjes en veel meer…. En met veel meer bedoelen we huisgemaakte, locale en zoveel mogelijk `Biologische producten. Veelal ingekocht bij eilander bedrijven. Sate, Ossenhaaspuntjes met rode port jus, de lekkerste Beefburger, Gamba’s, Salades, Beyond Burger (Vega) en natuurlijk het beroemde Baaiduiner Pannetje (Stoofpotje van ossenhaas in een romige saus met champignons, knoflook, ui, spekjes en paprika). Als je nog wat op kan, waag je dan zeker aan de huisgemaakte Tiramisu, Creme Brulee of de overheerlijke Choco Fantasy!

Voor de kinderen is de mega grote pot Nutella een ware attractie, samen met het speelhoekje met iPad en een heel groot krijtbord! Uiteraard mogen alle kinderen na het eten een super leuk kado uitzoeken en mee naar huis nemen! Tot snel in het oudste Pannenkoekenhuis & veel meer…. op Terschelling.