Vacatures

Tijd voor verandering? Ben je op zoek naar een leuke baan?

(Blijf je minimaal 8 maanden bij ons werken op 38 uur basis dan belonen we dat  met een Vliegticket naar Bangkok Thailand* zodat je lekker in de winter kunt genieten van je welverdiende vakantie!)

Kom bij ons werken in Pannenkoekenhuis Hans & Grietje en Pannenkoekenhuis t Sprookjesbos op Terschelling vanaf het moment dat het jou uitkomt! (Begin datum in overleg).

Wij houden rekening met jou wensen en maken een rooster voor jou omdat je naast het super leuke werk met doorgroei mogelijkheden ook nog een leven naast je werk hebt!

Wij bieden jou een boven gemiddeld salaris! En als je het hele seizoen  minimaal 8 maanden kan werken, belonen we dat met een Vliegticket naar Bangkok Thailand* zodat je lekker in de winter kunt genieten van je welverdiende vakantie! Ga het gesprek aan en laat je onder het genot van een heerlijk bakje koffie verrassen! Bel, WhatsApp of E Mail je motivatie naar Erwin van der Wal, Tel 0630369451 of info@erwinvanderwal.nl

Klik op onderstaande link om alvast een indruk te krijgen van ons bedrijf en jouw nieuwe baan!!!

 

Vacature Filmpje !

 

Wij zijn met spoed en per direct op zoek naar;

  • Bedieningsmedewerkers / Keukenmedewerkers
  • Zomerkrachten, Part Time, Avond uurtjes, Full Time vaste baan. Alles is bespreekbaar! Dagen, Tijden en Uren in overleg.
  • Een vaste baan met woonruimte behoort ook tot de mogelijkheden!
  • Bel snel met Erwin van der Wal, Tel 0630369451

Wil jij een super leuke baan in een gezellig team met veel ruimte om te genieten op het mooie eiland Terschelling? Reageer dan nu…..